Over ons

Maak kennis met ons bedrijf.

Henze Autobanden Katwijk is sinds 1 september 1987 gevestigd aan de Lijnbaanstraat 16 te Katwijk. Daarmee zijn we inmiddels al meer dan 30 jaar uw onafhankelijke bandenspecialist in de regio en ver daarbuiten.

Sinds 2017 is Anton Kralt eigenaar van Henze Autobanden Katwijk . Dit doet hij, samen met het team, met passie en toewijding. Nog steeds uw onafhankelijke bandenspecialist, waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, maar ook met de blik op de toekomst. We komen hierin tegemoet aan wensen van de klant en kunnen onze werkprocessen zo beter stroomlijnen en een goed product afleveren waar wij trots op kunnen zijn.

U kunt bij ons terecht voor uw personenauto, vrachtwagen, bus, camper, caravan, motorfiets, scooter, brommer, solex, aanhanger, kruiwagen, grasmaaier, shovel, kraan, grondverzet… kortom, voor alles op het gebied van banden.

Wij zijn gespecialiseerd in vervanging, reparatie, vulkanisatie en scrubben van alle soorten en maten banden. Voor het de- en monteren en balanceren van band-wiel combinaties van 8 tot en met 34 inch.
Daarbij beschikken we over de modernste apparatuur en vakbekwaam geschoolde monteurs om u naar tevredenheid van dienst te zijn.
Wij zijn montagepartner van alle bekende bandenmerken en zoeken samen met u de band die het beste bij uw situatie past.

Henze Autobanden richt zich als bedrijf op zowel de particuliere als de zakelijke klant. Daarbij staan wij voor transparantie, klantgerichtheid en een duidelijk advies op maat. Henze Autobanden Katwijk wil voor de klant de eerste keus zijn en voor onze werknemers een aantrekkelijke werkgever.

Dit bewerkstelligen wij door met klanten en werknemers in gesprek te blijven en bij te sturen waar nodig, voorop te lopen in de innovatieve en technologische ontwikkelingen op het gebied van bandentechniek en in te spelen op marktkansen zodat wij u als klant de service kunnen bieden, die u verdient.

Anton Kralt
Eigenaar
Maurice Prins
Monteur Buitendienst
Guus van Doezum
Monteur
Niels Verlint
Monteur
Maria Kralt
Administratie / Receptie